Pilegrimsvandringen etappe for etappe

Her finner du min og kaldblodshoppa Tundra Frøya sin gjengivelse av pliegrimsvandringen langs St. Olavsleden sommeren 2012, etappe for etappe, og senere avslutningen av de siste milene med karolinerhesten Octhavia, sommeren 2016. Her finner du praktiske detaljer, fortellinger og refleksjoner. Du kan lese om hver etappe ved å klikke på linkene nedenfor eller i menyen til høyre. Nederst på hver side av etappebeskrivelsene er link med snarvei til neste etappe, så du enkelt kan lese deg fremover.

Etter hvert vil jeg forsøke å samle de praktiske detaljene øverst, og mine personlige opplevelser lenger ned, slik at det skal være enklere å finne aktuell info for den som selv ønsker å ri leden.

Oppstart Domkirkeodden 9 juni 2012.
På vei mellom Langklopp og Meslo i Rennebu, 2016.
På vei mellom Langklopp og Meslo i Rennebu, 30 juni 2016.

For meg var det ikke viktig med lange etapper for å komme fort fram, tvert i mot. Jeg ønsket å finne ro i vandringen. Å kunne være i øyeblikket hvert øyeblikk var målet. Generelt før start tok jeg sikte på å tilbakelegge ca. 15 – 20 km pr. dag, da visste jeg at jeg hadde god tid. Noen ganger ble det lenger, andre ganger litt mindre.

Med forbehold om mulige feil i forhold til endringer i leden. Har du tatt turen med hest og oppdager at det er feil eller viktige endringer, er jeg takknemlig for alle tilbakemeldinger. Jeg vil da kunne legge inn endringer i teksten i tilfelle andre bruker mine notater som veileder for egen vandring.

3 tanker om “Pilegrimsvandringen etappe for etappe”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: