Detaljens Hemmelighet ~ utdrag fra kapittel 17

…»I den tynne lyden fra sandkorn som ruller i hverandre fra havents nennsomme krusninger mot stranden, vil jeg hviske: «Hvis du bare ett sekund senere gjør hva du gjør vil livet bli annerledes – for deg, og hele resten av verden… Jo mer tilstede du er i det øyeblikket du lever, dess fler av alle de små detaljene vil du oppdage. Og for hver detalj du legger merke til, dess mer kan du være tilstede i dem og verdsette deres storhet og leve livet ditt fullt ut…»

~*~

Teksten er et utdrag fra boken …en Port til Salighet, skrevet av Tonje Nové Sønsteby, utgitt på Aurum Forlag i 1998. Boken finnes i restopplag og kan bestilles ved å benytte kontaktformularet på denne websiden.

Foto: Anja Sønsteby (copyright), gjengitt med tillatelse. www.valallfoto.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s